Bleščeč korak v novo leto

Deichmann ob prihajajočih praznikih navdušuje s sijajno kolekcijo za popolne trenutke zadnjega meseca v letu.

V UDOBJU ZIMSKE MEHKOBE
Uživajte v zimskih radostih in ne pozabite na svoj ženski šarm. Kombinacija mehke notranje podloge in zunanjosti, odporne na hladnejše dni, je nepogrešljiv kos letošnje zimske garderobe. Škornji z vezalkami bodo blizu predvsem ljubiteljicam sproščenega stila, v kombinaciji s črno torbo pa bodo primerni tudi za tiste, ki prisegate na bolj formalni videz.

Škornji EUR 34,90 Torbica EUR 19,90

V RAZKOŠJU RDEČEGA ŽAMETA
Zadnji modni trendi so navdihnili rdeče zimske škornje, ki vas bodo nežno objeli čez kolena in poskrbeli, da boste izstopale v svojem izbranem slogu. Visoka, a močnejša peta bo poskrbela za udobje in poudarila vašo ženstvenost. Privoščite si še kanček drznosti z majhno rdečo torbico, ki jo lahko nosite v roki ali obesite čez ramo.


Škornji EUR 49,90 Torbica EUR 12,90

 

V SIJAJU PREPROSTE ELEGANCE
Uživajte v prazničnih trenutkih in zažarite v vsej svoji eleganci. Bleščeči salonarji z ozko peto bodo primerni za posebne priložnosti, nepogrešljiv dodatek na zabavi ali večerji pa bo tudi večerna torbica z ljubkim detajlom. Priljubljene kose iz Deichmannove aktualne kolekcije boste zlahka kombinirale s preprosto črno obleko, saj ne bodo nikogar pustili ravnodušnega.


Salonarji EUR 24,90 Torbica EUR 12,90

Več na www.deichmann.si.