Bele modne superge z minimalističnimi dodatki – absolutni trend letošnje sezone!

Ljubiteljice popolnoma belih superg ali pa takšnih z nekaj barvnimi dodatki ob strani, na peti ali podplatu, to je vaše leto! V zadnjih nekaj letih je tovrstna obutev osvojila tudi tiste, ki so do nedavnega prisegale samo na visoke petke, jih nosile vsak dan in ne glede na priložnost. Priznamo, kombinacija modnih superg in visokih petk ter izbor enega ali drugega glede na priložnost se odlično obnese, kljub temu pa boste letos naredile izjemo, saj so bele superge absolutni trend te sezone!

Ta enkraten, vsestranski kos še vedno trdno zaseda prvo mesto v srcu vseh ljubiteljev mode. To sezono so bele superge manj masivne, zato pa toliko bolj ženstvene s prefinjenimi barvnimi detajli, lahkotne in nevsiljivo enkratne. V minimalističnem klasičnem slogu ali tekaški različici, vse diši po poletju.

Poiskali smo najboljše kose, ki jih nudi letošnja kolekcija in našli največji izbor čudovitih supergic v čisto beli barvi, pa tudi tistih z nekaj stilskimi dodatki na enem mestu – v Deichmannu. Vse od trendi modnih do športno ležernih vrhunskih blagovnih znamk Nike, Reebok, Fila, Bench, Puma po zelo dostopnih cenah.

Bele superge za neskončno število prekrasnih kombinacij

Čas, ko so se superge štele zgolj kot obutev za šport, je že davno minil. Danes se ti nepogrešljivi kosi naše garderobe kombinirajo z najrazličnejšimi oblekami, krili, poslovnimi oblačili, jeansom ali pa čisto ležernim športnim stilom oblačenja, saj se v vsakem trenutku v njih počutite udobno in korak je lahkoten, kot bi hodili po oblačku. To pa je vse, kar potrebujete, da bi zlahka opravili vse svoje dnevne obveznosti in uživali v vsakem trenutku!

Vrhunske športne blagovne znamke za gibanje v stilu

K rekreaciji in gibanju je veliko lažje pristopiti z dobro mero motivacije. In kaj je boljša motivacija za začetek športnega udejstvovanja kot bleščeče nove superge, s katerimi bo vsak športni izziv veliko lažji in bolj dosegljiv? Izbirajte med vrhunskimi blagovnimi znamkami Nike, Puma, adidas, Reebok, Fila, Bench in ostalimi in poiščite tiste, ki najbolj ustrezajo vašemu stilu!

Ostanite vedno v koraku z modnimi trendi in izrazite svojo osebnost s pomočjo čudovitih kosov nove kolekcije za to sezono.

Preverite celovito ponudbo iz nove kolekcije Deichmann na spletni strani www.deichmann.com in se oglasite v eni izmed Deichmann poslovalnic po celi Sloveniji.