4 popolne kombinacije torbice in čevljev, s katerimi bomo zablestele v tej sezoni!

Odkrivamo prekrasne kombinacije torbic in čevljev, s katerimi boste zablestele v prvih toplejših dnevih. Od športne elegance, ženstvenih pastelnih odtenkov do klasičnih modelov in chic kombinacij – letos lahko v Deichmannu najdemo najboljši izbor obutve in modnih dodatkov!

Nestrpno smo pričakale malce toplejše dni in uživanje v sončnih dnevih, zato so tu pripravljene 4 modne kombinacije, ki jih bomo z veseljem nosile to sezono. Od elegantnega poslovnega stajlinga do športnih kombinacij za sproščene proste popoldneve ali vikende. Ne glede na to, kam se bomo podale, bomo zagotovo potrebovale tudi posebne modne dodatke za piko na i. Zato smo za vas pripravili najlepše kombinacije, ki smo jih našli v Deichmannu po zelo ugodnih cenah.

 

NEŽNO IN ŽENSTVENO

To pomlad se vračajo in nas ponovno navdušujejo priljubljene slingback sandale, sedaj v še več barvnih odtenkih in raznolikih petkah, zlasti priljubljene so takšne z blok peto. Čeprav v poletni kolekciji slingback sandal s peto lahko najdete več živahnejših barv, se nam zdijo izbrane sandale v nežni bež barvi popoln izbor za vaše vsakodnevne opravke v stilu. Idealno jih lahko skombinirate z malo torbico v ujemajoči barvi za prekrasen, ženstven in eleganten stajling, ki bo zagotovo pritegnil marsikateri pogled!

 

POMLAD V IGRIVIH ŽIVAHNEJŠIH BARVAH

Pomlad vedno prinaša novo energijo, optimizem in živahne barve! Tudi, če smo se pozimi in na začetku pomladi kar navadile na bolj nevtralne ali hladnejše odtenke, je sedaj končno čas, da si bolj živahno obarvamo vsakdan in si popestrimo svoj stajling. Pomladnega prebujanja si tako ali tako sploh ne moremo predstavljati brez barv, letos pa so še prav posebej v trendu!

Tokrat smo izbrali igrive rumene odtenke, ki kar kličejo po soncu, tudi če nas doleti kakšna pozno-pomladanska ali zgodnje-poletna ploha. Topla rumena je odlična za kombiniranje in bo kmalu postala vaš priljubljeni izbor za pijačo s prijateljicami, aktivno popoldne ali pa kot ležerni dodatek stajlingu za v službo. Sandale s platformo v tem odtenku se bodo odlično podale k jeansu, pa tudi k oblekam ali krilom in pričarale tisto piko na i igrive pomladne kombinacije.

 

BREZČASNA ELEGANCA

Letos se ponovno vračamo v brezčasne stajlinge s pridihom retro glamurja. Zablestite to pomlad v elegantnih ženstvenih modelih, ki smo jih našli prav v Deichmannu in stilu, s katerim boste vedno v trendu! Naš izbor so prekrasni natikači z pentljo iz satena, ki jih zlahka kombiniramo s jeansom, kratkimi hlači in krili, če pa dodamo še stilsko ujemajoči se klobuček, bo naš stajling popoln! Mala črna torbica z minimalističnim kovinskim dodatkom je modni kos, ki bo še posebej poudaril prefinjeno eleganco vsakega outfita!

 

RAZIGRANI ŠPORTNI STIL

Pomladno sonce je navdih za ležerni športni stil s pridihom razigranosti, kjer ne smejo manjkati krasne modne superge. Bele superge so nedvomno v trendu že nekaj sezon zapored, letos pa prihajajo s simpatičnimi minimalističnimi dodatki. S prelepimi modnimi supergami blagovne znamke Nike s hologramskimi odtenki boste kar zasijale na soncu, v kombinaciji z ujemajočo športno torbico Kendall+Kylie v prav tako hologramskih bleščečih barvah, udobnimi športnimi oblačili ali jeansom pa bo vaš videz popoln – urban in hkrati ženstven!

 

Za še več navdiha pokukajte na spletno stran www.deichmann.com in poiščite popolne kombinacije za to pomlad in poletje, vabljeni pa tudi v vse poslovalnice Deichmann po celi Sloveniji.