3 IDEJE ZA ČUDOVIT ZAKLJUČEK LETA

Letošnje leto se bliža koncu in gotovo se vsi strinjamo, da si po preizkušnjah in izzivih, ki jih je prineslo, zaslužimo nekaj lepega! Zate imamo tako prav poseben izziv – vsak teden do konca leta si vzemi nekaj časa samo zase in se razvajaj, saj je sedaj pravi čas. Nekaj izvrstnih načinov ti predlagamo mi, tvoja naloga je le, da sprejmeš izziv in uživaš. Si za?

 

Sproščen večer doma

Za začetek si privošči sproščujoč večer s toplo kopeljo in skodelico najljubšega čaja, saj je to odličen način za sprostitev duše in telesa v teh hladnih dneh.Za popoln občutek ugodja se po kopeli ovij v topel kopalni plašč in si nadeni mehke copate, kot so ti v ljubki rožnati barvi ali ti s krasno pentljico, ki so tudi odlično darilo za tvoje najdražje. Večer bo še lepši ob branju zanimive knjige ali ogledu božičnega filma, ki bo poskrbel za čarobno vzdušje. Že veš, katerega si boš ogledala?

 

Prepusti se lepim spominom

Drugi izziv te bo popeljal naravnost v otroštvo, saj je čas za razigrano popoldne na prostem. Svež zrak te bo sprostil, gradnja snežaka ali igluja pa bo poskrbela za obilno mero smeha in zabave. Da te ob uživanju na prostem ne bo zeblo, si nadeni tople škornje. Mi ti predlagamo te termo škornje v slogu zimskih kraljic, ki bodo poskrbeli za pravo mero elegance, ljubki pa so tudi sivi termo gležnjarji, ki kar kličejo, da jih obuješ k udobni zimski kombinaciji. Potrebuješ še rokavice in popoln zimski dan se lahko prične. Že veš, kako boš popestrila svojega snežaka?

 

Virtualna zabava za piko na i

Za čudovit zaključek leta ti predlagamo, da organiziraš virtualno druženje s tvojimi najboljšimi prijateljicami. Naj bo en večer samo vaš! Ne pozabite na glamur, saj bo malce ličil, najljubših modnih dodatkov in kozarec penine poskrbelo, da bo tudi večer preko spleta zares nepozaben. Nadeni si tisto čudovito obleko, ki čaka na posebno priložnosti in obuj visoke pete, ki bodo poskrbele za pravšnjo mero samozavesti. Predlagamo ti letos izjemno trendi slingaback salonarje, ki bodo s čudovitimi kristali poskrbeli, da boš sijala tudi preko spleta. Za ljubiteljice metalik odtenkov bodo prava izbira elegantni salonarji v srebrni ali ti lepotci v slavnostni bronasti barvi. Če se morda sprašuješ, kaj letos podariti svojim prijateljicam, ti naj namignemo, da bodo gotovo vesele novih čevljev, torbice ali kakšnega ljubkega modnega dodatka.


Razvajaj se, uživaj in se prepusti čarobnim trenutkom, ki jih prinaša praznični december!

 

Ne skrbite, ker trenutno ne morete v poslovalnico Deichmann. Vse modele si lahko ogledate na spletni strani www.deichmann.com in si izberete vaš popolni kos tega leta. Takoj, ko bodo poslovalnice spet odprte, vabljeni. Deichmann ti želi mirne in prijetne praznike ter vse dobro v novem letu!