POSTANI OBRAZ MODNE REVIJE, KI BO PREDSTAVILA DEICHMANN KOLEKCIJO POMLAD/POLETJE 2022!

Lara Begič in Lili Čadež, trendsetterki in ljubiteljici vsega lepega, Tjaša Kokalj Jerala, modna gurujka in stilistka, Zala Zagoričnik, modna navdušenka in vplivnica, Katarina Mljač, modna urednica priznane modne revije, in izjemne Nika Krmec, Zala Iskra, prave modne kameleonke …

Kdo bo naslednji svež obraz, ki bo predstavljal novo, pomladno-poletno kolekcijo Deichmann? Iščemo prav tebe?

Tokrat v živo, na pravem modnem doživetju, v središču prestolnice, v družbi Tjaše Kokalj Jerala, Nike Kar in Nike Krmec. Z modeli, ki bodo prikazali nove pare in z gledalci, ki bodo lahko začutili vsak par posebej. Izbrani modeli revije bodo nove pare čevljev predstavili na svoj univerzalni način in jih dodali karakter. Tako bodo lahko obiskovalci začutili njihovo edinstvenost ter spoznali letošnjo Deichmann miselnost in filozofijo.

Deichmann ti ponuja edinstveno priložnost, da se pridružiš ekskluzivnemu doživetju in zablestiš na modni reviji, ki bo potekala v sredo, 20. aprila 2022, v Ljubljani.

Vse, kar moraš storiti, je, da izpolniš obrazec in se kot model prijaviš na modno revijo. Prav tako pa zraven priložiš fotografijo sebe in močno držiš pesti, da se v času odločitve sreča obrne na tvojo stran. Deichmann bo do 5 srečnim nagrajencem ponudil priložnost, da postanejo obraz letošnje modne revije, ter darilni bon v vrednosti 30 eur za modna nakupovanja v poslovalnicah Deichmann.

Pridruži se nepozabni zabavi, znanim obrazom, modni dogodivščini in edinstvenemu druženju. Pa naj te ne skrbi. Potrebuješ le pogum in ščepec sreče. Pogum, da stopiš iz cone svojega udobja in v ospredje postaviš sebe. Vse nujno znanje o hoji, drži in mimiki telesa ti bodo podale vplivnice, tako da boš pripravljena na vsakem koraku.

Prijave zbiramo do srede, 6. aprila 2022. Deichmann izbor sporočimo do petka, 8. aprila 2022, na tvoj elektronski naslov.

#zate
Tvoj Deichmann