Nagradne igre - Ker obožujemo čevlje

Aktualne nagradne igre

  Pretekle nagradne igre

  • Deichmannov korak do sreče

   Deichmannov korak do sreče

   Še veste, s kakšnimi čevlji ste šli pred oltar? V porodnišnico? Se spomnite tistih, ki so vas krvavo ožulili, a ste kljub temu z njimi dosegli želeni hrib?

   Ni pomembno, za kakšne čevlje gre: fine sandale, ponošene teniške copate ali tople škornje. Vsak par je drugačen, pa vendarle nosi svojo zgodbo. Z izbranimi čevlji korakate ne samo skozi vsakdanje dogodke, zjutraj v službo, popoldan v trgovino in zvečer na obisk k prijateljici, spremljajo vas tudi, ko so koraki posebni, veliki, takšni, ki si jih zapomnite za vedno. Ja, to so zgodbe, ki jih pišejo čevlji in v akciji »Korak do sreče« vam bomo predstavili prav takšne življenjske prelomnice, ki se jih ob mislih na svoje čevlje spominjajo znani Slovenci. K sodelovanju v akciji pa vabimo tudi vas.

   Sodelujte tudi vi!

   Verjamemo, da imate tudi vi svoje zabavne zgodbe in dogodivščine, povezane s čevlji. Zato vas vabimo, da se opogumite in z nami delite anekdote, kako in s kakšnimi čevlji ste zakorakali v srečo. Najboljše bodo objavljene pri nas, pa tudi v revijah Zarja, Zvezde in Maja ter na spletnih straneh Svet24 in Njena.si, na omenjenih spletnih straneh pa boste za prispele zgodbe lahko tudi glasovali.

   Vsi sodelujoči v akciji (ne glede na to, ali boste z nami delili zgodbo ali pa za zmagovalno samo glasovali), boste sodelovali v nagradni igri »Korak do sreče z Deichmannom«, kjer se boste potegovali za bogate nagrade:

   2 x bon za obutev Deichmann v vrednosti 300 EUR
   3 x bon za masažo stopal
   5 x bon za obutev Deichmann v vrednosti 40 EUR

   Nagrade bomo ob koncu akcije nagrajencem predali v eni od Deichmannovih prodajaln, kjer pa si tudi vsi ostali lahko izberete obutev za vsako priložnost.

   Vaše zgodbe pričakujemo na naslovu Media24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje, s pripisom »za akcijo Korak do sreče«. Pošljete pa nam jih lahko tudi preko elektronske pošte korakdosrece@media24.si, in sicer najkasneje do 3. aprila 2018.

   Več o akciji pa na: http://njena.svet24.si/clanek/moda-lepota/5aa9288c3d3ec/korak-do-srece-sodelujte-in-osvojite-300

   Trajanje: 16. 03. 2018 - 03. 04. 2018

   Rezultati nagradne igre
  • V koraku s časom: Deichmann in Radio 1

   V koraku s časom: Deichmann in Radio 1

   Z Deichmannom smo vedno v koraku s časom. V koraku s časom pa bodi tudi ti in se prijavi na spletni strani Radia 1.

   Osvojiš lahko 1 par, 2 para, 3 pare, … čevljev Deichmann.

   Poslušalec, ki bo izžreban in ga bodo z Radia 1 tudi poklicali, ima na voljo natanko 15 sekund časa, da ugotovi, kakšne Deichmann čevlje ima tisti dan obute Denis Avdić ali Miha Deželak ali Jana Morelj. Čisto enostavno! V določenem času lahko poslušalec »obutemu« voditelju na posamezni dan nagradne igre zastavlja vprašanja o čevljih, ki jih nosi. Npr. ali so čevlji udobni, elegantni, so čevlji z vezalkami, …

   Za vsak prejeti »DA« poslušalec dobi en par čevljev Deichmann.

   Igra se konča po pretečenih 15 sekundah. Torej šteje čas!

    

   Link na spletno stran za prijavo: https://www.radio1.si/51350/7fa370d7

   Trajanje: 23. 02. 2018 - 09. 03. 2018

   Rezultati nagradne igre
  • Deichmann in Mana podarjata stilsko preobrazbo!

   Deichmann in Mana podarjata stilsko preobrazbo!

   Krepko smo že zakorakali v leto 2018, ki pa se za vas lahko nadaljuje popolnoma drugače. Pogrešate kako spremembo tudi na sebi? Pogrešate samozavest, ki bi vam jo poklonili nova frizura, profesionalen make-up, nova obleka in še super obutev? 

   Potem sodelujte v naši nagradni igri MANA in DEICHMANN podarjata stilsko preobrazbo! Podarili vam bomo bon v vrednosti 250 EUR za obutev in 250 EUR za oblačila, skupaj kar 500 EUR in vas uredili od glave do pet 🙂

   Sodelujete lahko na povezavi.

   Trajanje: 01. 03. 2018 - 09. 03. 2018

   Rezultati nagradne igre
  • Deichmann pleše - sodeluj in osvoji!

   Deichmann pleše – sodeluj in osvoji!

   Kako dobro poznaš Deichmann plese, s katerimi smo te razveseljevali letos z odličnimi Deichmann plesalci? Preveri in osvoji Deichmann bon!

   Naši plesalci so se zabavali ob plesanju različnih stilov plesa v najlepših čevljih. Preveri, ali prepoznaš značilnosti določenega stila in se zabavaj tudi ti!

   Poglej videoposnetek, odgovori na nekaj vprašanj in se poteguj v nagradnem izboru za Deichmann nagrade.

    

   V prvem krogu bomo podelili 7x Deichmann bon v vrednosti 10€ in 3 promocijske nagrade.

   V drugem krogu bomo podelili 5x Deichmann bon v vrednosti 15€ in 3 promocijske nagrade.

   V tretjem krogu bomo podelili 3x Deichmann bon v vrednosti 20€ in 3 promocijske nagrade.

   V zadnjem krogu bomo podelili 3x Deichmann bon v vrednosti 30€ in 3 promocijske nagrade.

   Zapleši in zabavaj se to jesen v plesnem ritmu skupaj z nami!

   Igramo se na: https://www.obozujemocevlje.si/deichmannplese/

   Trajanje: 06. 11. 2017 - 11. 12. 2017

   Rezultati nagradne igre
  • Deichmann in Radio 1: Moja srečna Deichmann škatla

   Deichmann in Radio 1: Moja srečna Deichmann škatla

   Denisa, Jano in Deželaka vsako jutro v studiu pričakajo tri nove škatle za čevlje, v katerih pa se skriva določeno število parov Deichmann čevljev! V eni škatli več, v drugi manj. Zagotovo pa najmanj 1 par čevljev.

   A pozor! V eni škatli je 1 par čevljev, v drugi 5 parov in v tretji 10 parov čevljev, a Denis, Jana in Deželak ne vedo, koliko parov se nahaja prav v njihovi škatli, vsak pa je prepričan, da se jih prav v njihovi  skriva največ , zato te bo vsak posebej želel prepričati, da izbereš njegovo škatlo!!! Preveriti ne smejo vse dokler se poslušalec ne odloči, čigavo škatlo je izbral!

   Kako do nove obutve? Na zeloooo zabaven način!

   Prijavi se na preko prijavnice na Radiu 1 in počakaj, da te pokličejo. Koliko parov Deichmann čevljev boš dobil, je odvisno od tega, čigavo škatlo za čevlje boš izbral! Te bo Deželak prepričal, da izbereš njegovo škatlo? Morda te bo zapeljala Jana … morda pa boš svojo novo Deichmann obutev zaupal Denisu Avdiću.

   NAGRADE:

   1. ŠKATLA: 1 par Deichmann čevljev
   2. ŠKATLA: 5 parov Deichmann čevljev
   3. ŠKATLA: 10 parov Deichmann čevljev

    

   Poražencev ni! Na Radiu 1 in v Deichmann čevljih ste prav vsi ZMAGOVALCI! Le korak stran si do NOVE DEICHMANN OBUTVE, zato se čimprej prijavi.

   Prijave zbiramo na https://www.radio1.si/50139/moja-srecna-deichmann-skatla

    

   Trajanje: 27. 10. 2017 - 10. 11. 2017

   Rezultati nagradne igre