Kolekcija pomlad/poletje 2021 – pogoji sodelovanja

Deichmann nagradni natečaj “Kolekcija pomlad/poletje 2021”

Nagradni natečaj organizira Deichmann prodaja obutve d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator).

Z registracijo sprejmete pogoje sodelovanja in varstva podatkov.

V nagradnem natečaju lahko sodeluje vsak, ki na spletni strani www.obozujemocevlje.si/izbor-cevljev obkljuka svoj izbor najlepšega čevlja pri vsaki od 6 skupin čevljev, obkljuka, da želi sodelovati v nagradnem izboru in odgovori na nagradno vprašanje.

(»Kakšne čevlje najraje kupuješ in zakaj?“) ter se strinja s pogoji sodelovanja.

Sodelujejo lahko vse osebe, starejše od 18 let, z uradnim bivališčem v Sloveniji. V nagradnem natečaju ne morejo sodelovati zaposleni pri organizatorju.

Nakup ni pogoj za sodelovanje, ki je brezplačno in nezavezujoče. Med vsemi registriranimi sodelujočimi bomo na 16.4.2021 izbrali srečne dobitnike 15 Deichmann nagrad:

– 3x Deichmann bon v vrednosti 30 €
– 12 x Deichmann promocijska nagrada

Registracija za sodelovanje v nagradnem natečaju je možna od 23.3. – 15.4.2021. Izbor dobitnikov bo potekal 16.4.2021. Dobitniki bodo obveščeni po elektronski pošti v roku 5 delovnih dni po poteku žrebanja in bodo objavljeni na spletni strani www.obozujemocevlje.si. Dobitnikom bomo poslali obvestilo na njihov e-poštni naslov. V elektronskem sporočilu bomo dobitnike prosili, naj nam pošljejo svoj naslov, da jim bomo lahko po pošti poslali nagrade.

Organizator ne prevzema odgovornosti za poštne storitve.

Če dobitniki do 30.4.2021 ne bodo sporočili svojega naslova, bodo izgubili pravico do nagrade. Nagrade ni možno zamenjati za gotovino.

Zasebnost vaših podatkov
Vaše podatke, ki nam jih boste posredovali, obravnavamo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Deichmann, prodaja obutve, d.o.o., varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere ste dali svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Deichmann, prodaja obutve, d.o.o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji).

Vse podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo skrbno hranili v naših internih bazah na internih strežnikih in jih ne bomo brez vašega predhodnega privoljenja posredovali nikamor razen

zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu, za račun, po navodilih in pod nadzorom DEICHMANN (npr. klicni centri, tiskarji, oglaševalske agencije, drugi zunanji sodelavci za namene oglaševanja)
državnim organom na podlagi njihove obrazložene pisne zahteve za potrebe vodenja konkretnega postopka
Vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali bomo hranili trajno in sicer do vašega preklica, zahteve za izbris, umika privolitve. Kadarkoli želite, lahko zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja in sicer enostavno preko e-maila
deichmann_obutev@deichmann.com, kamor nam lahko sporočite tudi vse spremembe vaših podatkov. V primeru, da zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja, vas bomo prenehali obveščati najkasneje v roku 30 dni od dneva prejema zahteve za izbris oziroma odjavo.

Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom. Vaši podatki se v tretje države načeloma ne bodo posredovali. V primeru, da pa se bodo, pa bodo ti zaščiteni v skladu z ustreznimi zaščitnimi ukrepi 46. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Upravljalec podatkov je: Deichmann d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO – Data Protection Officer) v družbi Deichmann d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana je vodja pravno razvojnega oddelka Tonček Krajnc; e-mail: privacy-sl@deichmann.com

Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom. Preberite si več >> Pravilnik o zasebnosti podatkov

Sodni postopki so izključeni.

V Ljubljani, januar 2021