Si kdaj sanjala, da bi te oblekla prava, profesionalna stilistka?

Ponedeljkovo dopoldne je prineslo nagrajenki Katji Polainer čisto pravo stilsko preobrazbo s stilistko in modno oblikovalko Jasmino Gregurič. Dobili smo se v trgovini Deichmann v CityParku v BTC-ju. Ženska debata se je hitro razvila in zakadili sta se med založene police čevljev in torbic.

635742831429077202_ana_deichmann_007

Deichmann je namreč izžrebani podaril darilni kartici v skupni vrednosti 160 evrov in kaj je lahko boljšega, kot da dobiš modni nasvet iz prve roke, ki ga ponudi profesionalka. Najprej malo ličil, nato pregled oblačil in kombiniranje. Ko je bilo to postorjeno, je šlo zares.

Tekanje med policami

Predaja nagrade in – obuvanje in sezuvanje, korakanje do ogledala in nazaj med police, smeh, občudovanje in obilo dobre volje. Katja in Jasmina sta svoji nalogi vzeli povsem resno in ju podkrepili z rafali smeha. Čevlji so se kopičili in na koncu so bile izbrane tri kombinacije, ki ki so jih dopolnile tudi skrbno izbrane torbice.

Katja se je izkazala kot izvrsten model, brez zadrege je stopila pred fotografski objektiv, prešeren nasmeh pa je dokazal, da je povsem sproščena, kot da to počne vsak dan. Jasmina pa je uporabila vse stilske trike in celo uporabila pas kot nakit, ki ga je ovila okoli roke in je postal moderna usnjena zapestnica.

“Moj stil je športen”

Tako nam je zaupala nagrajenka Katja in res je bilo opaziti, da se tako najbolje počuti. Stilistka pa jo je opremila tudi za bolj elegantno priložnost in izkazalo se je, da ji tudi tak stil odlično pristoji. Katja je priznala, da se v petkah pravzaprav odlično počuti!

635742831522832000_ana_deichmann_008

V galeriji si lahko ogledaš, kako je potekala celotna preobrazba.

Sodeluj tudi ti in postani naša zvezda Deichmann Stajlinga. Še do konca poletja imaš čas, da se prijaviš na povezavi.