Deichmannova velika nagradna raziskava 2023 – pravila

Z registracijo sprejmete pogoje sodelovanja in varstva podatkov.

Strinjate se, da bomo vaše podatke uporabili in obdelali v skladu z varstvom podatkov.

Nagradni natečaj organizira Deichmann prodaja obutve d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana. (v nadaljevanju organizator)

V nagradnem natečaju lahko sodeluje vsak, ki odgovori na vprašanja v nagradnem vprašalniku, odgovori na vprašanje „Kako bi poimenovala svojo kolekcijo čevljev in zakaj??” in odda zahtevane osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov, telefonska številka (neobvezna)).

Sodelujejo lahko vse osebe, starejše od 18 let, z uradnim bivališčem v Sloveniji. V nagradnem natečaju ne morejo sodelovati zaposleni pri organizatorju.

Nakup ni pogoj za sodelovanje, ki je brezplačno in nezavezujoče. Med vsemi registriranimi sodelujočimi bomo po zaključku vsakega kroga izbrali srečne dobitnike.

Potek nagradnega natečaja: Trajanje od 20.6.-16.7.2023

Nagrade:

  • 15x Deichmann nagradni bon v vrednosti 25 eur

Nagradni bon bo dobitnik lahko vnovčili v vseh Deichmannovih prodajalnah po Sloveniji do 31.12.2023

Registracija za sodelovanje v nagradnem natečaju je možna od 20.6.-16.7.2023. Izbor nagrajencev bo potekal 17.6.2023. Dobitniki bodo obveščeni po elektronski pošti v roku 5 delovnih dni po poteku žrebanja in bodo objavljeni na spletni strani www.obozujemocevlje.si.

Dobitnikom bomo poslali obvestilo na njihov e-poštni naslov. V elektronskem sporočilu bomo dobitnike prosili, naj nam pošljejo svoj naslov, da jim bomo lahko po pošti poslali nagrade.

Organizator ne prevzema odgovornosti za poštne storitve.

Če dobitniki do 31.7.2023 ne bodo sporočili svojega naslova, bodo izgubili pravico do nagrade.

Nagradnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino.

Vsi osebni podatki so varovani v skladu z 11. členom teh Pravil ter v skladu s splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007 UPB1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Osebni podatki, ki se zbirajo so: ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka

Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljuje, da vodi, vzdržuje in obdeluje njegove osebne podatke za naslednje namene: obveščanja o nagradni igri in nagradnem žrebu, neposrednega in/ali ciljanega trženja, obveščanja o novostih in poslovni ponudbi, vzorčenja, statistične obdelave podatkov.

Organizator se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Sodelujoči oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri, in sicer po e-pošti na naslov service-sl@deichmann.com ali pisno na naslov: Deichmann d.o.o., Dunajska cesta 151 , 1000 Ljubljana, Slovenija. Organizator mora osebne podatke uporabnika izbrisati v 15 dneh od podane zahteve. Organizator bo hranil osebne podatke sodelujočih v nagradni igri vse dokler sodelujoči ne bo zahteval blokiranja ali izbrisa svojih osebnih podatkov iz zbirke osebnih podatkov organizatorja.

Sodni postopki so izključeni.

V Ljubljani,

12.6.2023