Deichmann Motion – pravila sodelovanja

Nagradni natečaj Deichmann Motion

 

Nagradni natečaj organizira Deichmann prodaja obutve d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana. (v nadaljevanju organizator).

Z registracijo sprejmete pogoje sodelovanja in varstva podatkov.

Strinjate se, da bomo vaše podatke uporabili in obdelali v skladu z varstvom podatkov.

V nagradnem natečaju lahko sodeluje vsak, ki med podanimi možnostmi na spletni strani www.obozujemocevlje.si izbere svoj najljubši čevelj, odgovori na vprašanje „Vpiši naslov, ki bi ga dal izbranemu videoposnetku” in odda zahtevane osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov, telefonska številka).

Sodelujejo lahko vse osebe, starejše od 18 let, z uradnim bivališčem v Sloveniji. V nagradnem natečaju ne morejo sodelovati zaposleni pri organizatorju.

Nakup ni pogoj za sodelovanje, ki je brezplačno in nezavezujoče. Med vsemi registriranimi sodelujočimi bomo po zaključku vsakega kroga izbrali srečne dobitnike. Potek nagradnega natečaja:

  1. Krog: 2.11.- 11.11.2018
  2. Krog: 12.11.-18.11.2018
  3. Krog: 19.11.-25.11.2018
  4. Krog: 26.11.-2.12.2018

Nagradni sklad:

  • Ob koncu vsakega kroga: 5x Deichmann promocijski paket
  • Ob koncu vsakega kroga: 5x Deichmann nagradni bon v vrednosti 15 eur

Nagradni bon bo dobitnik lahko vnovčili v vseh Deichmannovih prodajalnah po Sloveniji do 31.12.2019.

Registracija za sodelovanje v nagradnem natečaju je možna od 2.11.2018 do 2.12.2018. Izbor nagrajencev bo potekal ob zaključku vsakega kroga. Dobitniki bodo obveščeni po elektronski pošti v roku 5 delovnih dni po poteku žrebanja in bodo objavljeni na spletni strani www.obozujemocevlje.si.

Dobitnikom bomo poslali obvestilo na njihov e-poštni naslov. V elektronskem sporočilu bomo dobitnike prosili, naj nam pošljejo svoj naslov in davčno številko, da jim bomo lahko po pošti poslali nagrade.

Organizator ne prevzema odgovornosti za poštne storitve.

Če dobitniki do 15.12.2018 ne bodo sporočili svojega naslova, bodo izgubili pravico do nagrade.

Nagradnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino.

Zasebnost vaših podatkov

Vaše podatke, ki nam jih boste posredovali, obravnavamo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Deichmann, prodaja obutve, d.o.o., varoval ter preprečeval njihovo zlorabo.  Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere ste dali svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Deichmann, prodaja obutve, d.o.o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji).

Vse podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo skrbno hranili v naših internih bazah na internih strežnikih in jih ne bomo brez vašega predhodnega privoljenja posredovali nikamor razen

  • zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu, za račun, po navodilih in pod nadzorom DEICHMANN (npr. klicni centri, tiskarji, oglaševalske agencije, drugi zunanji sodelavci za namene oglaševanja) in
  • državnim organom na podlagi njihove obrazložene pisne zahteve za potrebe vodenja konkretnega postopka.

Vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali bomo hranili trajno in sicer do vašega preklica, zahteve za izbris, umika privolitve. Kadarkoli želite, lahko zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja in sicer enostavno preko e-maila deichmann_obutev@deichmann.com, kamor nam lahko sporočite tudi vse spremembe vaših podatkov. V primeru, da zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja, vas bomo prenehali obveščati najkasneje v roku 30 dni od dneva prejema zahteve za izbris oziroma odjavo.

Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom. Vaši podatki se v tretje države načeloma ne bodo posredovali. V primeru, da pa se bodo, pa bodo ti zaščiteni v skladu z ustreznimi zaščitnimi ukrepi 46. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Upravljalec podatkov je: Deichmann d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO – Data Protection Officer) v družbi Deichmann d.o.o., Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana je vodja pravno razvojnega oddelka Tonček Krajnc; e-mail: privacy_sl@deichmann.com

Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom. Preberite si več >> Pravilnik o zasebnosti podatkov

Sodni postopki so izključeni.