Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Modne kombinacije za silvestrovanje

Že odštevate dni do silvestrskega večera? Prepričana sem, da tudi ve še niste odločene, kaj boste oblekle za najdaljšo noč v letu. Danes sem za vas pripravila predloge za to posebno priložnost, v katerih boste zablestele!

Črna čipka in zlate bleščice

Večna klasika je zagotovo črno-zlata kombinacija, ki vas bo prelevila v glamurozno in elegantno lepotico. Dodatek bleščic bo poskrbel za še bolj praznični videz. Krilo v zlati barvi lahko popestrite z visokimi petkami in žametno večerno torbico.

Čevlji // Torbica

Rdeči žamet

Dovolite si zasijati v najbolj decembrski barvi – rdeči! Letos izberite obleko, čevlje ali torbico iz žameta, ki je prevzel modne piste in boste z njim zagotovo zablestele. Da vas ne bo zeblo lahko glamurozen žametni outfit kombinirate še z elegantnim črnim suknjičem in svilenim šalom. Dodajte še zlat nakit in že ste pripravljene na silvestrovanje!

Čevlji // Torbica

Črna eleganca

Zgrešile pa ne boste niti s klasičnim črnim outfitom in izbiro hlač, namesto krila ali obleke. Hlače s širokimi hlačnicami lahko pričarajo čudovito eleganco, popestrite pa jih lahko s svetlečim pulijem in črnimi petkami. Za pridih barve naj poskrbi torbica – na primer v bordo barvi – in zlat ali srebrn nakit.

Čevlji // Torbica

Casual

V to kategorijo definitivno spadam tudi sama, saj novo leto največkrat preživljam v družbi najbližjih in prijateljev. Rada se oblečem tako, da delujem urejena, a ne pretiravam z glamuroznimi oblekami, krili in bleščicami. Tako so oprijete črne hlače in lep pulover odličen izbor, če praznujete doma. Svoj casual look pa lahko v hipu popestrite z visokimi petkami in elegantno torbico.

Čevlji // Torbica

Vir outfitov: Pinterest
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.