Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Kombinacije za Valentinov zmenek

Se bosta zvečer odpravila na gurmansko večerjo, ali pa gresta le na pijačo in v kino, pa še vedno ne veš kaj bi oblekla? Morda veš, ampak se ti ne sanja kaj boš zraven obula? Vdihni, na pravem mestu si – danes ti predstavljam tri različne kobinacije za tri različne osebnosti žensk. Zagotovo se boš našla v enem izmed spodnjih opisov. 😉

 #1 GLAMUROZNA RDEČA

 

Rdeči salonarji // Torbica

 

Na prvo mesto sem postavila vse dame, ki ste vedno rade do potankosti urejene, se počutite zapeljivo in obračate poglede s svojo drznostjo. Vse, ki se najdete v tem opisu, boste na Valentinov večer zagotovo najbolje žarele v rdeči barvi. Lahko se odločite kar za celotno rdečo opravo s svečano rdečo obleko, tiste malo manj drzne pa svoji elegantni opravi dodajte rdeče dodatke, kot so salonarji in torbica. Noč je vaša! 

 

#2 NUDE PETKE

Nude salonarji // Torbica

 

Ste rade urejene, a si tokrat ne želite izstopati s svečano obleko, ker se morda ne odpravljata ravno v najdražjo restavracijo in se želite počutiti bolj lahkotno? Imam rešitev za vas! Nude salonarji bodo vaš vsakdanji look popestrili in pričarali eleganco. Dodajte še bleščečo večerno torbico v zlati barvi in že ste pripravljene, da vas odpelje na lepše. 

 

#3 CASUAL

Mokasinke // Torbica

 

Ste najraje zavite v oversized pulover in z lasmi spetimi v figo? Nič hudega, tudi tako sproščeno lahko preživite Valentinov večer. Če se boste odpravile ven, obujte ljubke mokasinke in jim dodajte večerno torbico s pentljo ter tako pričarajte kanec elegance. Če pa se ne želite počutiti ravno najbolj vsakdanje, dodajte svojemu stajlingu en rdeč kos. To je lahko kar pulover, ali pa torbica, šminka in nakit.

Verjemite, da boste oblečene kot najboljša različica sebe uživale ta večer bolj kot kadarkoli. Lepo se imejte!


Obutev in torbice: Deichmann
Vir fotografij: Pinterest
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.