Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Kam na vikend oddih?

Tudi naša majhna Slovenija je polna biserov in čudovitih lokacij, ki jih lahko obiščeš tekom vikenda in izkoristiš proložnost tudi za kakšno noro Instagram fotko. Te zanima, kam po čudovite fotografije in relaksacijo za vikend najraje smuknemo Deichmann blogerke?

PIRAN

Sama se za vikend oddih zelo rada odpravim na obalo. Imam namreč občutek, da mi sonce in bližina morja vlijeta ogromno mero energije in zagona za prihajaoči teden. Vikend v Piranu je poln slastne morske hrane, sladoleda ter čudovitega razgleda na morje in eno najlepših obmorskih mestec.

BLED

Tudi jezera in narava okoli njih pozitivno delujejo na naše počutje. Pri nas sta najbolj obiskana kraja z jezerom Bled in Bohinj, ki sta tudi čudovita za raziskovanje skritih kotičkov. Tu te čaka velika mera sprehodov ob jezeru, lepih pogledov, kremšnit, labodov in sončnih zahodov. Ajda (@ajdasitar) je za vikend oddih z blogersko kolegico Vaneso (@takeoffwithlove) izbrala Blejsko jezero in ustvarila čudovite fotografije pogleda z višine na Blejski otok.

PORTOROŽ

Podobno kot Piran mi je zelo ljub tudi Portorož. Po Slovenski obali se zelo rada sprehajam in se vmes ustavim na sladoledu, tortici ali slastni limonadi. Ogromno je tudi pomolov z razgledom, ki kar kličejo po čudovitih Instagram fotografijah.

TOPLICE

Blogerka Nataša (@natashamernik) je pred kratkim odšla na oddih v toplice. Razvajanja ob dobri hrani in pijači, kopanja v bazenih in masaž se verjetno ne bi branila nobena izmed nas, kajne?

BOTANIČNI VRT

Vse oboževalke narave in rastlin pa lahko na oddih skočite tudi v botanični vrt! Zelenje je znano po tem, da nam vliva pozitivno energijo za nove podvige. Botanični vrt rada obišče tudi naša Kaja (@kajabajda).

TIVOLI

Tudi v naši prestolnici se najdejo čudoviti kotički za prekrasne fotografije. Eden izmed njih je vrt v Tivoliju, ki ga vsako leto z veseljem obiščem, nato pa se sprehodim še okoli bližnjega ribnika.

PIKNIK

Oddih na prostem si lahko pričaraš tudi čisto sama, pa še voziti se ti ni treba daleč. Na bližnjem travniku si lahko pripraviš piknik, kot si ga je nedavno privoščila naša blogerka Nataša (@natashamernik). S seboj prinesi prigrizke, sadje ter penino in že si pripravljena na sproščeno druženje s prijateljico!


 

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.