Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Ideje za praznovanje rojstnega dne

Po 25. letu se naša žurerska žilica običajno malo umiri in si rojstnih dni ne želimo več preživljati v polni diskoteki ali klubu. Zato počasi začnemo iskati druge, bolj mirne načine za druženje s svojimi najboljšimi prijatelji. Danes ti predstavljam nekaj mojih najljubših idej za praznovanje rojstnega dne.

 

Družabni večer

Zakaj ne bi zabave pripravila kar doma? Družabne igre kot so Monopoly in Activity nikoli ne zamrejo, lahko pa pripraviš tudi filmski večer s tono pokovke. Verjamem, da si bodo tvoji prijatelji z veseljem vzeli čas za pogostitev in druženje pri tebi doma. Ne pozabi pa tudi na slane prigrizke in kaj sladkega, da bo uživancija še večja.

 

Popoldanski piknik ali kosilo

Če si rojena v toplejših mesecih, lahko na domači terasi pripraviš tudi piknik z jedačo pečeno na žaru, sadjem ali pa kosilo v notranjih prostorih. Preizkusiš pa se lahko tudi v peki torte. Nihče se še nikdar ni branil dobre hrane in pijače, kajne?

 

Na pijačo in tortico…

…v tvoj najljubši lokal! Ta ideja je ena izmed mojih najljubših in jo tudi zelo rada prakticiram – tudi zato, ker mi ni treba pospravljati stanovanja (hihi). Prijateljice lahko povabiš na popoldansko druženje v tvoj najljubši café ali slaščičarno, kjer jih boš razvajala s kosom tortice in skodelico kave. Moj predlog? V Ljubljani ti priporočam obisk Lolite ali Zvezde – definitivno najboljša izbira slaščic za pogostitev tvojih dragih kolegic.

 

Kino

Če pa si vseeno želiš večernega praznovanja, je kino super izbira! Mislim, da zabavnega večera v kinu z najboljšimi prijateljicami pač ne moreš prerasti. Zato kar hitro pobrskaj za filmi, ki se bodo vrteli v času tvojega rojstnega dne in izberi najbolj primernega za tvojo družbo. Po koncu filma pa se lahko odpravite še na coctail in večerni klepet.

Vir fotografij: zalabell.com in Pinterest

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.