Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Ideje za otroške Halloween kostume

Na noč čarovnic se zagotovo najbolj zabavajo naši otroci, saj se lahko našemijo v srhljivo-prikupne podobe in mljaskajo bonbone ter kolačke na zabavi s prijateljčki. Danes vam predstavljam nekaj ljubkih otroških kostumov v kombinaciji z otroškimi Deichmann čevlji.

Pajek in pajkova mreža

Najbolj popularna lika noči časrovnic sta zagotovo pajek in njegova mreža. Oba kostuma lahko preprosto izdelate doma. Iz črnega blaga sešijete nogice in jih prišijete na črno majčko, na kapo pa nalepite pajkove oči. Mrežo lahko izdelate iz belega okroglega kosa blaga, na katerega nalepite črno volno, ki prikazuje nitke.

Bučka in čarovnica

Še dva standardna Halloween lika sta buča in čarovnica. Ideja za fotografiranje vašega malega zaklada v buči se mi je zdela čisto preveč ljubka, da je ne bi delila z vami. Čarovnica z metlo, klobukom, pikčastimi žabicami in lepimi jesenskimi škornji pa bo zagotovo postala vladarica noči. Hokus-pokus!

Duhec in ropar

Kakšna bi bila noč čarovnic brez srhljivih podob? Krilo za duhca lahko izdelate iz belega tila, ki ga našijete na gumico za okoli pasu. Našijete ali nalepite še črne oči in usta. Woo-hoo! Za roparko ali roparja pa poleg črtaste majice potrebujete le še črno kapico in masko. V vreči za izropan denar pa se seveda skrivajo sladkarije. 😉

Netopir in klovnesa

Elegantna netopirka in prikupna klovnesa bosta očarali vaša srca. Poigrajte se s poslikavo obraza, ki jo otroci več kot obožujejo, saj se lahko za en dan prelevijo v njihov najljubši Halloween lik. Netopirska ušesa lahko preprosto izdelate že iz barvnega kartona, ali pa jih sešijete iz blaga in prilepite na obroč za lase.

Želim vam veliko zabave ob ustvarjanju!

Vir fotografij: Pinterest
Otroška obutev: Deichmann
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.