Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Zimske modne smernice

Prvi sneg nas je že dodobra shladil in oznanil čas, ko iz omare izbrskamo topla zimska oblačila. Letošnjo zimo bo poudarek na rdeči ali bordo barvi, če pa imate raje nevtralne kose, boste prav tako modno žarele v sivih ali zemeljskih odtenkih.

#1 Ekstra dolg plašč in večni jeans

Jeans se nobeno sezono ne umakne iz mode, tako da ga lahko veselo nosite tudi pozimi. Za bolj eleganten izgled ga kombinirajte s pulijem ali tankim puloverjem in ekstra dolgim plaščem v rjavi ali bež barvi. Dodajte še gležnjarje s petko in damsko torbico in že ste pripravljene na nov dan.

Gležnarji // Torbica

#2 Rdeča!

To zapeljivo barvo smo lahko občudovale že jeseni, in če se še niste opogumile in našle kakšnega primernega kosa, izkoriste priložnost tekom zime! Najboljša izbira je rdeč zimski plašč, saj ga lahko oblečete na običajen outfit in ga tako v hipu prelevite v drznega in ravno prav vpadljivega. Za še bolj eleganten videz lahko dodate visoke petke, če pa si želite bolj casual videza, se odločite za bele superge.

Superge // Torbica

#3 Zemeljski odtenki

Vse oboževalke nevtralnih in zemeljskih odtenkov, pozor! Letošnjo zimo si lahko date duška, saj bodo eni izmed najbolj modnih odtenkov ravno zemeljski! Bež pulover lahko preprosto kombinirate z rjavim plaščkom ter svetlimi hlačami. Za piko na i dodajte še klobuk in nizke rjave škornje, ki naj se ujemajo z barvo torbice.

Nizki škornji // Torbica

#4 Siva je nova črna

Da je siva nova črna se govori že od prešnje sezone, boj pa poteka tudi letošnjo zimo. Če se vam črni outfiti zdijo preveč morbidni, se lahko to sezono brez slabe vesti odločite za sivo eleganco. Sivi zimski plaščki so “must have” letošnje zime, kombinirate pa jih lahko s sivimi nizkimi škornji in toplim puloverjem.

Nizki škornji // Denarnica


Vir outfitov: Pinterest

 

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.