Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Trend vezenin

Že galebi na morju kričijo, da so vezenine najbolj vroč detajl letošnjega poletja! Če si mislila, da obstaja kos oblačila, na katerega vezenine ne pašejo, si se motila. Letos so preplavile modno sceno in so prisotne prav povsod.

Iz starih v nove

vir: osebni arhiv

Saj poznaš občutek, ko imaš ene kavbojke že tako dolgo, da si jih zelo navajena in niso več nič posebnega? Ko bi le obstajal način, da bi jih popestrila in prelevila v nekaj drugačnega… No, letos si to brez problema lahko privoščiš! Na internetu ali v trgovini s šiviljskimi pripomočki poišči nalepke, ki se nalikajo na tekstil, ali pa na stare hlače prišij ogromne vezene vrtnice in – preverjeno! – boš stare hlače z največjim veseljem ponovno oblekla in v njih šarmirala na ulicah.

Srajce in majice

vir: Pinterest

Vezenine in našitki se najpogosteje pojavljajo na majicah in srajčkah. Najdemo lahko vse od romantičnih srajc z velikimi vezenimi rožami, pa do majc z našitkom kaktusa, flamingota ali avokada. Ne glede na to, kakšne vezenine boš izbrala, boš s takšnimi zgornjimi deli dosegla ekstra retro look, ki je trenutno zelo v modi.

Kaj pa sandali?


vir: Deichmann

Od srajc in hlač pa letos drzno preidemo tudi na modne dodatke. Vezenine se tako pojavljajo celo na čevljih! Sandali s polno peto bodo pričarali vintage stil v kombinaciji s katerimkoli outfitom, naj bo to poletna oblekica, navaden jeans, ali elegantna večerna oprava.

Torbice

vir: Deichmann

Enako velja za torbice – le zakaj bi morale ves čas uporabljati enobarvne in dolgočasne torbice, če je poletje čas barv in dobre volje! Tako kot lahko z vezeninami popestriš stare kavbojke, lahko tudi dolgočasno torbico – ali pa v Deichmann-u poiščeš novo, z že našitimi okraski.
Si upaš?


vir: Pinterest
Najbolj nori modni dodatki, kjer zagotovo nismo pričakovale vezenin pa so na primer pasovi, klobuki, spodnje perilo in kopalke, najdemo pa jih lahko celo na nogavicah! Kaj praviš, bi si jih upala nositi? Naj bo poletje veselo, vintage in pisano!

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.