Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

TOP 5 outfitov za na plažo

Si z glavo že čisto na morju, z nogami v pesku in mislimi na off? Naj ti pomagam malo sanjariti! Tukaj je nekaj čudovitih modnih trendov v katerih bomo letos zapeljevale na plaži! 😉

#1 ČIPKE, ČIPKE, ČIPKE

Čipke na oblekici, čipke kot ogrinjalo, čipkaste kopalke, čipke povsod! Material, ki že nekaj let kraljuje vsako poletje zapored so bele čipke – in priznati moramo, da jih obožujemo! So tako ljubke in elegantne hkrati pa razkrijejo ravno prav, da se v njih počutimo popolnoma ženstvene. Poleg bele čipke lahko kombiniraš letos ekstra modno olivno barvo, bež ali mornarsko modro.

#2 ČRTE NA 100 IN 1 NAČIN

Črte bodo letošnjo poletje na udaru. Najbolj priljubljena kombinacija bo večna črno-bela, za vse drzne pa so modne smernice postregle tudi z živahnimi barvami. Prevladovale bodo oranžne, rdeče in zelene črte v kombinaciji z belimi. Poleg črtastih kopalk ali krila pa lahko obuješ letos zelo modne natikače s perlicami iz Deichmanna.

#3 ENODELNE KOPALKE

Mislim, da ni kopalk, ki bi žensko postavo naredile lepšo, kot enodelne kopalke. Enako lepo izgledajo tudi tiste dvodelne kopalke, ki se vmes le toliko prekinejo, da pokažejo malo kože na trebuščku. V svoji poletni zbirki nujno rabiš ene in druge, izbiraš pa lahko med poljubnimi barvami, vzorci in kombinacijami. Za vse, ki obožujete detajle tako kot jaz, pa so letos zelo modne tudi kopalke z volančki ali pentljami.

#4 PAJAC

Poleg enodelnih kopalk žensko postavo naredijo čudovito tudi pajaci. Barvni, črtni ali vzorčasti – izberi čisto po svojem okusu. Pajaci so tudi odličen kos oblačila za na plažo, saj so super udobni in zelo šik. Poleg lahko obuješ sandale, natikače ali pa visoke petke – s katerokoli obutvijo boš delovala elegantna in urejena tudi na plaži!

#5 PISANI VZORCI

Poleg črt bodo letos na modni sceni prevladovali tudi drugi vzorci, kot so pike, zeleno listje in cvetlice. Obleke in kopalke z vzorci delujejo dekliško, a hkrati elegantno, zato vzorčasti kosi letos res ne smejo manjkati v tvoji omari. Svoj videz pa lahko popestriš še s prikupnimi sandali z vzorcem in pentljo za v lase.


Vir fotografij: Pinterest in Deichmann
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.