Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Pomladne modne smernice blogerke Zalabell

Vsako leto komaj čakam prve tople sončne žarke, drevesne popke in prvo pomladno cvetje. Takrat se v meni prebudi veselje in oblije me sreča. Morda je tudi zato pomlad moj najljubši letni čas. Ravno dovolj se otopli, da nas zgolj v ljubki pletenini ne zebe, odenemo pa se lahko v (meni najlubše) pastelne barve vse od modre pa do roza. Na bolj razigran dan pa lahko svoj look popestrimo z močnim vzorcem, kot so črte.

#1 odeta v nežno roza in vintage krilo

Vintage stil se že nekaj let vztrajno vrača. Zdi se mi, da tole pikčasto krilo v kombinaciji s pastelno roza puloverjem in s šopkom tulipanov v naročju ne bi moglo delovati bolj pomladno. Ne bojte se kombinirati različnih vzorcev in materialov. Pleten pulover s kitami je čisto nasprotje pikčastemu krilu, a se med seboj odlično dopolnjujeta.

#2 črte na črte

Obožujem detajle in zvončaste zaključke na oblačilih! V trenutku sem se zaljubila v ta črn sako, ki se poda mojemu vsakdanjemu stilu. Zaradi barve in elegantne oblike z ljubkim zaključkom na rokavih, se ga da kombinirati praktično z vsem – z obleko, casual jeans hlačami, ali tuniko.  Ker so črte letos v modi, sem se ga tokrat odločila kombinirati s črno-belo črtasto oblekico in pajkicami z usnjeno črto. Da pa sem v svoj look pripeljala še malo barve in živahnosti, sem vsemu skupaj dodala še rdečo šminko. Ker se metalik odtenki še vedno ne nameravajo posloviti, pa sem svoj videz začinila s srebrno-zlatimi pomladnimi oksfordkami.

#3 Pomladne pastelne barve


Poleg pastelne roza je ni bolj pomladne barve od pastelno modre. V tej barvi sem kombinirala kar tri kose – ljubek pleten pulover, čevlje in torbico. V tem preprostem, a prikupnem outfitu sem se sprehodila po mestu in ustavila na kavici s prijateljico. Vsak teden si vzamem uro časa, povprašam po razpoložljivosti ene izmed mojih prijateljic in skupaj se ob vroči skodelici kave, smeha in pripovedovanju o novostih sprostiva in tudi “pojamrava” druga drugi o vsem, kar naju teži. Vsak namreč kdaj potrebuje miselni beg daleč stran od vsakdanjih skrbi. In jaz sem tovrstno sprostitev našla na tedenski kavici s prijateljico. Kako pa se ti najraje odklopiš? 😉

Komaj čakam, da zacvetijo prve magnolije in se na drevesih odprejo prvi zeleni popki. Dobrodošla pomlad!


Čevlji in torbice: Deichmann
Fotografije: Pia Hočevar Mucić za blog Zalabell

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.