Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Pomladne manikure 2018

Pomlad je tu! Drevesa počasi odpirajo svoje popke in cvetove ter nas navdihujejo v modi in lepoti.  Letos se vračajo klasični vzorci in barve, kot vsako pomlad pa je najbolj modna barva roza in ostali pastelni odtenki.


Rožice, rožice in še enkrat rožice

To sezono bodo posebej aktualni cvetlični vzorci, na sto in en način. Na nohtih zelo lepo izgleda cvetje narisano v videzu akvarela, na prozorni ali beli podlagi. Doda jim pomladno nežnost in umetniški pridih.

Pastelne barve

Tudi letos ne morete zgrešiti s pastelnimi barvami kot so roza, mint, modra, bela in rumena. Popestrite jih lahko z vzorci, na primer črtami ali cvetjem, letos pa so še posebej modne pikice, ki bodo krasile tudi pomladna oblačila.

Olivno zelena

Barva, ki bo kraljevala letošnji pomladi in poletju je olivno zelena, vendar pozor: na nohtih in oblačilih lahko izpade precej monotono, zato jo moramo znati pravilno kombinirati. Najvarneje je, da jo združimo kar s črno ali belo, bolj drzne pa lahko preizkusite tudi z živahno rumeno.

Roza in bleščice

Roza cvetovi so odraz pomladi, zato ni nič čudnega, da so roza nohtki najpopularnejši ravno v spomladanskem času. Iz mode pa še ne odhajajo metalik barve, zato lahko roza manikuro popestite s srebrno ali zlato barvo, ali pa greste še korak dlje in nohtke posujete z bleščicami.

Živahne barve

Vse, ki pa imate raje živhanejše odtenke, si lahko letos brez problema privoščite tudi takšne barve. Prevladovale bodo živahna rumena, modra in roza, prav tako pa bo modna tudi večna rdeča.


Vir fotografij: Pinterest
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.