Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Poletni must have modni kosi in dodatki blogerke Zalabell

Letošnje poletne modne smernice so mi pisane na kožo in nabrala sem že kar nekaj favoritov med modnimi dodatki in kosi. Danes ti predstavljam 5 ključnih, ki bi jih sama lahko nosila čisto vsak dan.

#1 Obleka s cvetličnim potiskom

Moja letošnja ljubezen so dolge obleke s cvetličnim vzorcem. V omari jih imam že vsaj 5 in nosila bi jih lahko čisto vsak dan zapored. Ne le, da so ekstra udobne, ampak tudi lepo poudarijo žensko postavo in delujejo elegantno. Najraje jih kombiniram z visokimi petkami, odlično pa se podajo tudi k nizkim odprtim sandalom.

#2 Pletena torba s šopkom rož

Ni lepšega kot pleten cekar, ki si si ga izposodila od babice in v njem šopek svežih rož, ki bodo nekaj dni krasile tvojo jedilno mizo ali kuhinjo. Mimogrede, omenjena kombinacija odlično izpade tudi na fotografijah ali pikniku v naravi. Preverjeno. 😉

#3 Ročna ura

Ure so postale modna muha in nihče jim ne zameri, saj so čudovit in eleganten modni dodatek za roke vsake ženske. Jaz jim pravim, da so prava pika na i, saj dodajo ravno tisto ‘nekaj’ kar nam včasih manjka do popolnosti, ko se zjutraj gledamo v ogledalo. Nabor je res ogromen, izbiraš lahko med vsemi barvami in oblikami, a meni so najljubše tiste v starinskem videzu, zlate ali srebrne.

#4 Nekaj rumenega

Ni je bolj poletne barve, kot je rumena. Do sedaj sem se je sicer vedno izogibala, saj mi je bila malo preveč vpadljiva. A s pravo kombinacijo lahko postane ekstra elegantna in ravno prav opazna, to lahko dosežeš s kombinacijo črtastega vzorca.

#5 Bele superge

Bele superge so me očarale že tekom pomladi. Letošnje modne smernice narekujejo, da športno obutev nosimo tudi za vsak dan, ne samo med športno aktivnostjo. Bele superge lahko tako kombiniraš tudi z oblekico. Letos je dovoljeno prav vse.


Vir fotografij: osebni arhiv, Deichmann in Pinterest
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.