Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Poletne poslikave nohtov

Ni ga letnega časa, ki bi bil bolj naklonjen eksperimentiranju z barvami in ustvarjanju čudovitih vzorcev na naših nohtkih. Zato vam danes predstavljam  najbolj modne poletne poslikave nohtov s katerimi bodo vaše roke (in noge) zasijale v poletnem duhu.

#1 GEOMETRIJSKI VZORCI

Geometrijski vzorci, predvsem krogi, črte in trikotniki, že nekaj časa kraljujejo na modni sceni. Zadnji čas je, da preizkusiš, kako izpadejo še na nohtih! Igraš se lahko z vsemi barvami, najlepše poudarke pa boš dosegla s črno ali zlato v kombinaciji z ostalimi nežnimi barvami.

#2 POLETNI SIMBOLI

Rožnati flamingi, palme, lubenice, pisani krofki z mrvicami in ostali simboli, ki so letošnji hit poletja, naj se naslikajo tudi na tvoje nohte! Kombiniraj jih z nežnimi pastelnimi barvami kot so roza, modra in rumena.

#3 MARMOR

Marmor na kuhinjskem pultu, na najlepših Instagram fotografijah in… na nohtih! Nežno, a zelo ženstveno izpade v kombinaciji z belo, svetlo sivo ali umazano roza, okrašeno s srebrnimi detajli.

#4 METALIK BARVE

Metalik barve se nikakor ne umaknejo z modne scene in če so modne povsod, so modne tudi na nohtih. Zlata in srebrna najbolje izpadeta s sivo in roza, s katerima pa lahko kombinirate tudi letošnjo najbolj modno metalik barvo – rose gold.

#5 PASTELNE BARVE

Iz pomladi so se prenesle tudi na poletje in na nohtih izpadejo prav čudovito. Poigrate se lahko z več barvami, ki se gradientno prelivajo, ali pa enobarvno poslikavo popestrite z nalepkami za nohte.

Katere pa bi ti najraje izbrala? 🙂


Vir fotografij: Pinterest

 

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.