Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Poletne manikure 2018

Poletje je že v polnem zagonu in skrajni čas je, da v poletnem duhu zasijejo tudi naši nohtki! Kot vsako poletje ne bo manjkalo živahnih barv, naše roke pa bodo letos krasili tudi pastelni odtenki in vpadljivi vzorci. Te zanima kateri? Beri dalje. 😉

MARELIČNA

Letos bodo na nohtkih v ospredju oranžni odtenki, med njimi pa predvsem marelična. Nežno, a poletno bo izpadla v kombinaciji z belo, ali marmornatim vzorcem, super pa se bo podala tudi k zlatim bleščicam.

PASTELNO ZEMELJSKI ODTENKI

Poleg mareličnih pa bodo naše nohtke krasili tudi ostali pastelni in zemeljski odtenki. Vsi ti odtenki so primerni za ženske, ki si želite malo bolj umirjenega in naravnega, a urejenega videza nohtkov.

ROSE GOLD

Rose gold barvo nosimo že nekaj sezon, a le kako bi se je lahko naveličali, saj je tako ženstvena, nežna in elegantna hkrati. Poigrate se lahko z metalik videzom ali geometrijskim potiskom v kombinaciji z belo barvo.

ZLATA IN BLEŠČICE

Zlata, zlata in še enkrat zlata. Zažarela bo v kombinaciji s katero koli drugo barvo in bo na vaših nohtkih pričarala eleganco in nagajivost. Za še večjo mero glamuroznosti pa jo lahko nosite tudi kar samostojno. Enako modne bodo tudi zlate bleščice, ki bodo popestrile vsako še tako dolgočasno manikuro.

MORSKI VZORCI

Absolutno, brez morskih vzorcev si poletje težko predstavljamo. Morske zvezde, črte in sidra bodo tudi letos eni izmed glavnih motivov na poletnih nohtkih.

LUBENICE IN FLAMINGI

Na modno sceno so lubenice in flamingi prišli že lani in tudi letos bodo še naprej greli naša srca. Nohtki za bolj nagajive gospodične bodo v poletju zažareli z roza flamingi in sočnimi lubenicami.

ČRTE IN PIKE

Med vsemi vzorci pa bodo letošnje poletje najpopularnejše črte in in pikice v vseh mogočih kombinacijah in barvah. Kombinirate jih lahko z živahnimi poletnimi odtenki, ali pa z bolj umirjenimi.

Katere pa bi izbrala ti? 🙂


Vir fotografij: Pinterest
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.