Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Poletna obutev slovenskih blogerk

Te zanima na kakšno poletno obutev prisegajo slovenske modne blogerke? Pobrskala sem po njihovih Instagram profilih in odkrila kar nekaj modnih sladkorčkov, ki jih moraš letošnje poletje nujno imeti v svoji omari.


VEČNI MUST HAVE – ČRNE PETKE


(Instagram: @evaahacevcic_pakiz, @natashamernik, @aliciasimonic)

Črnina bo večno v modi, prav tako pa tudi visoke petke, ki lepo poudarijo našo postavo. Črne petke so tudi zelo hvaležne, saj jih lahko kombiniraš praktično z vsakim outfitom. Odlično se podajo na modne dolge obleke, lahko pa jih preprosto kombiniraš tudi kar s kavbojkami.

LOAFERKE


(Instagram: @lepaafna, @ajdasitar, @tesajurjasevic)

Na bolj mrzel dan lahko svoj outfit popestriš z modnimi loaferkami. Najbolj klasične so v črni barvi, z zlatimi dodatki ali pentljo, seveda pa lahko se lahko odločiš tudi za bolj poletne odtenke, kot sta svetlo modra in roza. Loaferke bodo še tako preprostemu outfitu dodale ravno pravo mero elegance.

METALIK IN RUMENA


(Instagram: @evaahacevcic_pakiz, @ajdasitar, @katjagrudnik)

Ni je bolj poletne barve od rumene, pa tudi metalik odtenki se od nas še ne poslavljajo. Če pa se odločiš kombinirati kar oboje skupaj, boš zasijala kot prava poletna fashionista.

NATIKAČI


(Instagram: @tesajurjasevic , @ana_blush, @tesajurjasevic)

Natikači so letos na modnem vrhu, izbiraš pa lahko med nešteto različnimi modeli, med katere spadajo tudi kosmatinčki. Prav tako boš natikače našla v različnih barvah, med najbolj modnimi pa ostajajo črna, bela in rdeča.

NIZKA PETA


(Instagram: @zagoricnikzala, @evaahacevcic_pakiz, @tesajurjasevic)

Nizke petke niso zgolj praktične in udobne za hojo, letos so tudi ekstra modne! Če so pri konicah prstov zašiljene v špico, pa še toliko bolje.

PASTELNE PETKE


(Instagram: @evaahacevcic_pakiz, @zagoricnikzala, @evaahacevcic_pakiz)

Pastelne barve kraljujejo prav vsako poletje. Deichmann model pastelnih roza petk je navdušil tako mene, kot tudi blogersko kolegico Evo (Love, Eva), saj niso le prikupne in hvaležne za kombiniranje, temveč tudi zelo udobne za sprehod po mestu.

UDOBNI NIZKI SANDALI


(Instagram: @ajdasitar, @tesajurjasevic, @zagoricnikzala)

Za pohajkovanje po obmorskih vasicah in dolge sprehode ob obali pa potrebuješ tudi vsaj en par modnih in udobnih sandalov. Letos prevladujejo zemeljski odtenki, zgrešila pa ne boš niti z večno črnino. Letošnje pravilo pri sandalih? Več kot imajo resic in trakcov, bolj so modni. 😉

ŠPORTNI VIDEZ


(Instagram: @tesajurjasevic, @takeoffwithlove, @zagoricnikzala)

Športna obutev že nekaj sezon prodira tudi na modno sceno in prav nič čudno ni, če supergice kombiniramo poleg poletne obleke, ali pa se v njih odpravimo kar na plažo.


 

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.