Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Najlepše zimske poslikave nohtov

Zima je čas prav posebnih odtenkov barv – tistih, ki nam ogrejejo srce in dušo in se ob njih počutimo prijetno. Letos se tudi na poslikavah nohtov nekatere barve pojavljajo v večji meri kot druge, prav tako pa so nekateri detajli in bleščice še ekstra popularni. Preveri, s katerimi barvami in poslikavami nohtov boš letošnjo zimo blestela.

 Pastelne barve

Za vse nežne duše bodo odlična izbira pastelne barve – vse od nežne bež, umazano roza pa do klasične bele. Celotno manikuro lahko popestrite tudi z bleščicami v zlati ali srebrni barvi, če pa si želite še bolj razgibanega videza, nalakirajte vsak noht v drugi barvi ali ustvarite zaporedje treh.

Bordo in bleščice

Če je bila kraljica jeseni rdeča, bo njen prestol pozimi zasedla bordo barva. Bordo nohti so zagotovo za vse drzne lepotice, če pa ste bolj nežne sorte, se odločite le za obravnaje konic nohtov. Da barvo še bolj omilite in okrasite nohte, dodajte velike srebrne bleščice ali biserčke. Brez teh letošnjo zimo tako ali tako ne bo šlo – tako na makeup-u kot na nohtkih.

Modra v kombinaciji z zlato

Temno modra barva je običajno poleg rdeče in zlate rezervirana za barvo okraskov na božični jelki. Odlično pa se obnese tudi na nohtih, kjer najlepše izpade v kombinaciji z že prej omenjeno zlato barvo. Če se želite še malo bolj poigrati, na nohte narišite dobne bele snežinke ali manikuro popestirte s pikicami.

Pletenine

Pletenine bodo letošnjo jesen med najbolj modnimi oblačili, občudovale pa jih bomo tudi na nohtih. V prodajalnah lahko najdete nalepke z vzorcem pletenin, ki jih preprosto nalepite na že nalakirane nohtke in pričarate topel, pleten zimski videz. Izbirate lahko med nežnimi barvami kot so siva, bež in pastelno roza, lahko pa se odločite tudi za bolj drzne kot sta modra in rdeča.

Siva je nova črna

Že vrabci na vejah čivkajo, da je siva ukradla prestol črni in kraljuje tako v modi, arhitekturi, kot tudi na nohtkih. Popestriš jo lahko z vzorci, črtami ali bleščicami, dodatki pa so lahko v poljubnih barvah, saj je siva nevtralna barva in se k njej podajo praktično vsi ostali odtenki.

Katero poslikavo nohtov bi pa ti najraje izbrala?


vir fotografij: Pinterest
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.