Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Modna na plaži

Poletje je tu in upam da ob tej neznanski vročini namakate noge kje na obali v hladno morsko vodo in vam hladen vetrič mrši lase. Da pa boste na plaži še posebej šik, sem tokrat za vas pripravila nekaj modnih nasvetov, s katerimi boste sledile letošnjim morskim modnim smernicam.

#1 Okrogla brisača


vir: osebni arhiv

Če še niste slišale za najbolj vroč trend poletja – okrogle brisače, je čas da se zbudite iz zimskega spanja. Instagramerke jih obožujejo, saj so geometrijsko izpopolnjene in odlično izpadejo kot rekvizit za poletne obmorske fotografije. Obstaja nešteto vzorcev in barv s katerimi lahko popestrite svoj dopust na morju, najbolj popularne pa so modre in črno-bele.

#2 Modne kopalke


vir: Pinterest

Že lani se je začel trend enodelnih kopalk, ki tudi letos ostaja med najbolj trendi, ampak z enim dodatkom – poudarkom na detajlih. Bolj ko imajo kopalke zanimiv in morda celo čuden detajl, bolj modne so. Detajl je lahko globok izrez, zareze na bokih, del iz čipke, vzorci, volančki, odprtine, predvsem pa trakci, trakci in še enkrat trakci. Zelo modne so tudi dvodelne kopalke z eno posebnostjo, in sicer, da imajo podaljšan spodnji del ali top, tako da se že nagibajo k videzu enodelnih. Glede barv ni omejitev, tako da je skrajni čas, da si jih nabavite v svoji najljubši barvi ali vzorcu.

#3 Obvezni modni dodatki


vir: Pinterest

Zaščita pred soncem še nikoli ni bila tako modna kot letos. Klobuk in sončna očala so pravi must have za na plažo ali sprehod po obmorskih vasicah. Ponovno so najbolj ‘in’ dodatki tisti, ki imajo zanimive detajle – pentlje, čipke ali zanimive oblike. Vrača se retro stil očal z odbojnimi stekli, prevladujoče barve pa so metalik, vse od srebrne, rose-gold pa do zlate. Jasno pa večna črna, ostaja večna tudi pri očalih. Ne pozabite tudi na pleteno halijo, ali ljubko ogrinjalo, ki vas bo na poti do plaže ščitilo pred močnim soncem in poskrbelo, da boste izgledale diskretno  urejene.

#4 Torba za na plažo


vir: Deichmann

Jasno, kam pa boš drugače spravila vse zgoraj naštete stvari? Potrebuješ čudovito torbo za na plažo! Letos je modnih veliko različnih barv in modelov vse od čipk, jeansa, napisov in raznih vzorcev.

Katera bo tvoja?

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.