Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Kakšne frizure bomo nosile čez poletje 2017?

Visoke temperature že božajo naše lase in kar kličejo po novi pričeski. Spremljale nas bodo razmršene kodraste morske frizure različnih dolžin in tudi nekaj spetih pričesk. Katera bo tvoja?

Beach waves

Upam si trditi, da so razmršeni kodri naravnega izgleda vsako leto na modni sceni. Jasno, saj jih obožujemo! Spominjajo nas na veter in sol v laseh in na sončenje na peščeni plaži ob sinje modrem morju. Zakaj ne bi tega vzdušja prinesle tudi na ulice?

Vmesna dolžina

Že nekaj časa kraljujeta dolžini bob in lob (kar pomeni long bob), torej lasje do ramen, ali malo dlje. Če se želite izogniti najhujši vročini, a vseeno ohraniti čim daljše lase, se odločite za lob. Takšna frizura je še vedno dovolj dolga, da jo lahko po potrebi spnete ali ustvarite prikupno pričesko, hkrati pa je dovoj kratka, da čez poletje ne pregorite.

Visoka kita

Kitke in dekliške frizure so nas spremljale že tekom pomladi, poletna novost pa je ta, da jo lahko spnete kar se da visoko in to tako, da izhajate kar iz konjskega repa. Tako boste ne samo ubežale grozni vročini,  ampak tudi izgledale elegantno in urejeno, saj se vam, za razliko od navadnega konjskega repa, lasje tekom dneva ne bodo kuštrali in vozlali. Še ena prednost te frizure pa je, da jo lahko v primeru, da se je čez dan naveličate, hitro zvijete tudi v figo.

Barvne kitke

V primeru, da si življenja ne predstavljate brez živahnih barv, je to poletje vaše poletje. Popestrite svojo naravno barvo las in spletite kitke, v katere med pletenjem vstavite barvne trakce iz blaga ali umetna pramena. Če ste bolj pogumne, pa si pobarvajte kar lastne pramene. Barvna paleta naj vas pri tem ne ovira – letos je dovoljeno vse.

Dodatki za lase

Vse pa poznamo dneve, ko se nam z lasmi ne ljubi ukvarjati niti pol sekunde. To so dnevi, ko lasje pristanejo v navadnem konjskem repu. Takrat ne pozabite na dodatke, naprimer špangice, kakšne druge zlate ali srebrne okraske ali pentlje. V trenutku boste svojo frizuro iz navadnega repa spremenile v ekstra urejeno in unikatno.


Vir fotografij: Pinterest, ELLE

 

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.