Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Kako kombinirati živobarvno torbico

V prejšnjem blogu (preveri na http://www.obozujemocevlje.si/blog/moda/must-have-pomladni-modni-dodatki/) sem kot “must have” modni dodatek letošnje pomladi omenila tudi živobarvno torbico. Mnoge ženske se nakupu živobravnih kosov rajši izognejo, saj menijo, da bo stajling izpadel preveč vpadljiv. Moram priznati, da se tako počutim tudi sama, ampak to rešim tako, da nosim minimalistične živobarvne kose, ali ličila – kot so šminke, torbice, pasovi in čevlji.

Vaš nevtralno obarvan look lahko na ta način ravno prav poudarite in pritegnete pozornost. Letos so modne manjše torbice – izberite jo v vaši najljubši živi barvi in z njo kraljujte na ulici! Da bo kombiniranje lažje, pa vam danes predstavljam tri različne stajlinge z eno živobarvno torbico.
Sproščen ulični stil

Letošnja moda narekuje ekstravagantno visoki pas v neoprijeti izvedbi – (boyfriend jeans), ki deluje zelo vintage. Moda se obrača, in če le imate možnost, se zakopljite v omare vaših babic. Kombinacija mules čevljev in ohlapnih, na dnu privihanih hlač se mi zdi zelo posrečena. Za popestritev stajlingu rada dodam kakšen zelo dolg zgornji del in živahno torbico. Roza, na primer, res lepo poudari moder jeans ali sive hlače.
Športno eleganten stil

Pri tem stajlingu sem želela v pomladni duh odeti sicer dokaj strog in eleganten look. To sem dosegla ravno z živahno roza torbico, nežno rožnatim šalom in svetlečimi športnimi čevlji. Črna barva sicer velja za nekoliko morbidno in strogo, vendar ta učinek lahko omilimo, če jo znamo pravilno kombinirati. Dodatek žive barve bo z njo pričaral šik in spomladanski look.
Poslovno prikupen stil

Za vse tiste, ki ste rade ekstra urejene in obožujete posloven izgled, a ne želite, da izgleda prestrogo, pa je tale stajling kot nalašč za vas. Brez živobarvne torbice bi vse skupaj izgledalo nekoliko dolgočasno, malo barve pa mu doda ravno prav igrivosti, da še vedno delujete poslovne in urejene, a s pravšnjo mero lahkotnosti.
Kateri od treh pa je tebi najbolj pisan na kožo? 🙂
Čevlji Mules: https://m.deichmann.com/SI/sl/shop/00019001483611/Mules.prod?submit=OK&q=ellie
Svetleče superge: https://m.deichmann.com/SI/sl/shop/00019001447040/Superge.prod?submit=OK&s=2&q=ellie
Vir fotografij: osebni arhiv

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.