Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Jesenska moda po blogersko

Večina nas vsako jutro panično stoji pred omaro – s tisto eno in edino mislijo – kaj naj danes oblečem. Kam lahko pokukamo za navdih za sveže jesenske stajlinge? K modnim blogerkam, seveda!

ŠIK IN UDOBNO

Sama se ob dnevih, ko imam veliko obveznosti, oblečem kar se da udobno – a vseeno poskušam ohraniti urejenost in stil. Tokrat sem se odločila za kombinacijo zemeljskih tonov in sive, popestrenih s pisanim šalom. Za piko na i pa sem poleg obula še jesenske Deichmann gležnjarje v umazano roza barvi.

BORDO ŽAMET IN ČRN TIL

Ana iz bloga Sweetannesblog (sweetannesblog.com) se je odločila kombinirati dva najbolj modna materiala letošnje jeseni – žamet in til. Katera pa je najbolj modna barva jeseni? Rdeča! Za vse, ki si želite malo manj živahen približek pa bo popolna in prav tako modna bordo barva.

CVETJE NA TEMNI PODLAGI

Tudi za oblekice še ni prepozno! Blogerka Anakrejevska (www.anakrejevska.com) se je na sončen dan po mestu odpravila v čudoviti oblekici s potiskom cvetja na temni podlagi. Da je dosegla bolj classy stil, pa je zraven kombinirala črne gležnjarje in črno torbico.

PLAŠČ V DRZNI BARVI

Ob hladnejših deževnih dneh nas kar vleče, da bi oblekli živahen kos oblačila. Blogerka Ajda Sitar (www.ajdas.com) si je siv dan popestrila z oranžnim jesenskim plaščkom.

PLASTENJE ROKERSKEGA IN DEKLIŠKEGA

Rokerska jaknica in čevlji v kombinaciji s prikupno cvetlično oblekico, ki v nas za hip prebudi kanček poletja – takšno kombinacijo si je upala ustvariti blogerka Anastasija (http://www.anastasija.me). Plastenje je vsako jesen popularno, če pa boste med seboj mešali dva različna stila, boste dosegli še toliko bolj udaren in zanimiv videz.


 

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.