Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Eni čevlji, tri zimske kombinacije

Ste vedele, da lahko z enim parom nizkih škornjev ustvarite tri čisto različne modne kombinacije? 😉

ZIMSKA KOMBINACIJA #1

Pudrasto roza odtenek me je navdušil že tekom jeseni. Tokrat sem se ga odločila kombinirati z vzorčastim črno-belim plaščkom in torbico v enaki nežno roza barvi, ki je zadnje tedne moja redna spremljevalka. Zaradi ljubkega detajla perlic se mi zdi popolna za vse malo bolj nežne modne navdušenke. Za piko na i pa sem se odločila še za temen klobuk.

ZIMSKA KOMBINACIJA #2

Preprosti nevpadljivi kosi so moji najljubši, saj se da z njihovim plastenjem in kombiniranjem ustvariti najlepše modne kombinacije, hkrati pa delujejo zelo elegantno. Rjava in ostali zemeljski odtenki letošnjo zimo kraljujejo na modnih pistah. Plašček v odtenku rjave ali bež barve je tako postal “must have” sezone, pa ne le zato, ker je trenutno ekstra moden, ampak tudi zato, ker pristoji čisto vsakemu tenu kože in odtenku las. Z njim zato res ne morete zgrešiti. Sama svoj rjav plašček najraje kombiniram s toplim puloverjem v zemeljskem odtenku bež, bele ali rjave barve ter z nevpadljivimi črnimi hlačami.

ZIMSKA KOMBINACIJA #3

Da je siva nova črna se govori že od prešnje sezone, boj pa poteka tudi letošnjo zimo. Če se vam črni outfiti zdijo preveč morbidni, se lahko to sezono brez slabe vesti odločite za sivo eleganco. Sivi zimski plaščki so, tako kot rjavi, letošnjo zimo obvezna oprema vseh modnih navdušenk. Siv plašček bo odlično izpadel v kombinaciji s sivim puloverjem, črnimi pajkicami ter modnim trakom za ušesa. Ne pozabite še na šik torbico in vpadljivo šminko in že ste pripravljene na nove izzive.

Katera modna kombinacija pa je tebi najbolj pisana na kožo?


 

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.