Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Blogerka Zalabell: To je moje najljubše poletno oblačilo

Nobena skrivnost ni, da so letošnje poletje ekstra modni vzorci, med njimi pa predvsem črte in cvetlice. Če bi morala izbrati en modni kos in ga nositi celo sezono, bi bila to zagotovo ena izmed spodnjih oblek. Katero pa bi izbrala ti?

#1 Pastelne barve

Pastelne barve so stalnica vsake pomladi in poletja. Letos sta najbolj modni modra in rožnata, ki pa se tudi odlično medsebojno ujemata. Sama sem ju kombinirala na cvetlični obleki skupaj z Deichmann pastelnimi salonarji in torbico. Kombinacija je izpadla elegantna in šik, hkrati pa tudi mladostna in poletna.

#2 Črte

Črtasta obleka je kos, ki ga lahko kombiniraš na sto in en način. Sama jo najraje kombiniram s poletnim slamnatim klobukom, mini Deichmann torbico in črnimi sandali. Tako lahko namreč ustvariš ekstra poletni look, v katerem ti ne bo prevroče, bo pa še vedno deloval elegantno. Brez problema bi lahko poleg te obleke obula tudi superge in se odpravila na sprehod čez mesto in na kavo s prijateljico, pri čemer bi še vedno sledila zadnjim modnim smernicam. 😉

#3 Nežna marelična

Poleg že omenjene pastelno modre in roza, je letos modna tudi marelična v kombinaciji z metalik zlato ali bronasto barvo. Priznam, da sem se vedno izogibala oblačil, ki so bila preveč barvno podobna mojemu svetlemu tenu kože, saj se mi je zdelo, kot da na sebi nimam ničesar. Temu problemu se z lahkoto izogneš z letos modnimi cvetličnimi vzorci! Oblačilo z vzorcem bo namreč vedno pritegnilo pozornost in pripomoglo, da se barva oblačila ne zlije s kožo. Podoben učinek dosežeš tudi, če je material negladke teksture, ali če se kroj guba. Obleka, ki jo nosim, je polna volančkov in prikupnih zaključkov na rokavih, ki poskrbijo, da se nežna barva ne zlije s kožo in deluje samostojno ter elegantno. Poleg obuj še metalik sandale in že si pripravljena na vse izzive, ki ti jih prinaša nov dan.

#4 Živahni poletni odtenki

Ker pa je poletje čas živahnih odtenkov, naj bo v tvoji omari tudi vsaj ena dolga in razkošna pisana obleka. Če ima tudi volančke, pa je še toliko bolj modna! Volančki v vetru prijetno plapolajo in ustvarijo občutek lahkotnosti in elegance. Poleg lahko kombiniraš sandale ali visoke petke v prav tako živahnih odtenkih in večjo enobarvno torbico.


Vir fotografij: Pia Hočevar Mucić za blog Zalabell
Čevlji: Deichmann
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.