Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

5 najbolj modnih parov čevljev ta hip

Poletje vsako leto prinese nove in bolj odštekane modne smernice ter živahne barve. Letošnje poletje pa je prineslo nekaj res posebnih in zanimivih detajlov na čevljih in tudi zanimive barvne kombinacije. Dovoljeno je namreč prav vse – do zdaj prepovedana rdeče-roza kombinacija, kič, bleščice, svetleče metalik barve, karo vzorec v kombinaciji s črtami ali pikami… ob kateri kombinaciji pa vam zaigra srce?

Espadrile z detajlom

Modeli espadril nas spremljajo že od začetka pomladi in so nas navdušili s svojo lahkotnostjo in prikupnostjo. Obstajaja ogromno različnih vrst in čisto vsak par ima kakšno svojo posebnost, na primer zlato črto, cofke, rože, pentlje, ali pa čipko. Izberete jih lahko v poljubni barvi, letošnje poletje pa je najbolj naklonjeno svetlim in pastelnim odtenkom, predvsem belim, umazano roza in pastelno modrim.

Espadrile s cofki, Čipkaste espadrile, Espadrile z našitimi rožami

Polne pete z vezenino

Vezenine so ponovno v modi in vsakemu kosu oblačila dodajo pravo mero romantike ter retro pridiha. Do sedaj smo velike vezene rože občudovale na srajcah in hlačah, tekom poletja pa se jih bomo veselile tudi na čevljih, klobukih in torbicah.

Sandale

Naj se blešči

Metalik barve so na modni sceni dosegle svoj vrhunec in se še ne nameravajo posloviti. Prav vsak model čevljev v metalik barvi izpade šik in elegantno, najsibodo to superge, oksfordke, visoke petke ali poletni sandali. Metalik odtenki bodo tvojemu stajlingu dodali šarmantno piko na i.

Oxford čevlji, Sandale z visoko peto, Salonarji, Sandale

Pom pom sandale

Cofki in nemogoče barvne kombinacije so se že lani predstavile na modnih pistah, letos pa jih brez zadržkov lahko ponosno nosite, saj je dovoljeno prav vse. Navdušenke kiča, festivalov in barvitih čevljev z norimi dodatki – kaj še čakate?

Pom pom sandale

Superge

Superge že nekaj sezon veljajo za ‘must have’ obutev, ki kljubuje vsem načelom, saj jih to sezono lahko obujete tud poleg elegantne oblekice in ne le za športne aktivnosti. Nekateri modeli so izdelani zares elegantno, z bleščicami in sijajem, drugi pa v modnih barvah – mint, siva in umazano roza, ki jih lahko kombinirate z vsakim kosom in ob vsaki priložnosti.

Star Collection superge, Lila superge, Superge v mint barvi

 


Vir fotografij: Deichmann, Pinterest
Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.