Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Brez teh stvari letos ne smeš na plažo

Vsako leto znova nas navdušijo izdelki in modni dodatki, ki morsko zabavo in sproščanje še povečajo. Če želiš biti v koraku s časom in modnimi smernicami na plaži, letos ne smeš pozabiti na spodnjih 5 stvari, ki ti bojo krajšale čas na mivki in v vodi, zapovrh pa boš še ekstra modna.

P.S. Čisto vsi izdelki ti bodo pomagali tudi do čudovitih Instagram fotk! 😉

 #1 FLOATIE

Napihljive živali, sadje in zelenjavo smo že lani videvali na morskih fotografijah svetovnih Instagramerk. Tudi letos nas še ne bodo zapustili, med najbolj popularnimi ostajata roza flamingo in roza krof z luknjo (donut), novinci pa so naprimer pica, lubenica, ananas, labod, samorog, slana presta, limona, pomfri, žirafa… katerega boš izbrala za polažavanje na morskih valovih? 🙂

#2 ENODELNE KOPALKE

Enodelne kopalke so letošnji “must have” na plaži. Sama sem si jih kupila že v kar nekaj različnih barvah in modelih. Res se mi zdi, da lepo poudarijo žensko postavo, hkrati pa skrijejo majhne nepravilnosti in nam pomagajo do malo več samozavesti na plaži.

Če te zanima še več idej in kombinacij kopalk ter ostalih modnih trendov, v katerih bomo letos kraljevale na plaži, pokukaj v moj prejšnji blog: www.obozujemocevlje.si/blog/moda/top-5-outfitov-za-na-plazo

#3 MODNI IN UDOBNI SANDALI

Najsi bomo še tako lepo oblečene in urejene, kisel obraz zaradi neudobne obutve ne bo očaral nikogar. Priporočam vam, da sandale pred nakupom dobro preizkusite in zakorakate nekaj krogov po trgovini, da vidite, če se vam res lepo usedejo na stopalo in so udobni za hojo. V Deichmannu lahko izbirate med pestro ponudbo modnih sandalov različnih modelov in zagotavljam vam, da boste našle tiste prave, ki vam bodo lepšali dneve na dopustu.

#4 SONČNA OČALA IN SLAMNIK

Sončna očala že nekaj časa ne služijo več zgolj kot modni dodatek, ampak tudi kot nujno potrebna zaščita pred soncem. Enako velja za velik slamnik. Ne pozabite pa tudi na kremo z zaščitnim faktorjem, saj je sonce vsako leto bolj močno in škodljivo, zato moramo še toliko bolj pazit na svojo kožo.

#5 TORBA ZA NA PLAŽO

Jasno, kam pa boš drugače spravila vse kar potrebuješ za svoj popoln morski oddih. Letos je ponudba torb res pestra. Izbiraš lahko med slamnatimi cekarji, čipkastimi ali pletenimi torbami, nahrbtniki, ali pa pisanimi torbami s črtami, vzorci in našitki. Si že izbrala svojo? 🙂


Vir fotografij: Deichmann in Pinterest

 

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.