Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times
Ajda Sitar

Ajda Sitar

Ajda Sitar je študentka Pravne fakultete v Ljubljani in ena najprepoznavnejših lepotno-modnih blogerk v Sloveniji. V modni svet je vstopila leta 2009 z zmago na izboru Miss športa Slovenije, danes svoje bralce navdušuje z visokokakovostnimi modnimi fotografijami, uporabnimi nasveti in zanimivimi besedili. Svoje lepotno znanje deli tudi kot lepotna urednica portala Etiketa Magazin.

Kaja Bajda

Kaja Bajda

Sem atletinja. Atletiko treniram že 8 let. Moja paradna disciplina so teki z ovirami tako na 400m kot tudi na 100m. Študiram kineziologijo na Fakulteti za šport in si brez športa življenja ne znam dobro predstavljati. Aprila 2015 sem postala miss športa Slovenije.

Nataša Mernik

Nataša Mernik

21-letna navdušenka nad modo, make-upom in nakupovanjem. Zagovornica enakopravnosti vseh velikosti in oblik teles ter ljubezni do samih sebe. Verjamem v karmo, moč lune in to, da je vse mogoče. Sem velika ljubiteljica psov, dobre glasbe in belega vina.

Petra Fruk

Petra Fruk

Petra Fruk je svetovna popotnica, ki živi svoje sanje. Zasanjana raziskovalka in pustolovka hrepeni po avanturah, izkušnjah, svobodo in divjino. V svoji želji, da razišče svet, je odpovedala takratno službo in krenila na daljna potovanja. Fotografira vse lepote, ki jih na poti najde, diha s polnimi pljuči in živi življenje točno tako, kakor želi. In kakor sama pravi: "Čeprav danes nimam v lasti prav ničesar, nimam nepremičnine, avta in privarčevanega denarja na banki, se počutim bolj bogata kot kdajkoli prej. V zadnjih nekaj letih sem doživela in zbrala spomine še za prihodnji dve življenji. Ni mi mar za minus na mojem računu. Denar lahko vedno zaslužim, spominov, ki so pa kaj vredni, ne. Življenje je tako kratko, da ga je treba užiti na polno, kajne? Živeti za trenutke, ki jih ni mogoče opisati ali ubesediti. Enostavno treba jih je doživeti."

Zala Zagoričnik

Zala Zagoričnik

Sem 22-letna študentka arhitekture, s strastjo do mode, fotografije in polna ustvarjalnosti. Sem večni romantik, filmov ne gledam brez vodoodporne maskare. Obožujem dobre slaščice, modne dodatke, čudovito opremljena stanovanja, pastelne barve, vonj jutranje kave in občutek, ko se v svojem outfitu počutiš popolno. Že celo življenje me spremlja strast do pisanja in velika želja po lastnem kotičku na spletu, ki se je uresničila z blogom Zalabell.